Powered by Smartsupp
This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

PROMO: Darmowa dostawa do Paczkomatu InPost 馃摝 dla zam贸wie艅 od 69 z艂

Polityki prywatno艣ci

Polityka prywatno艣ci serwisu www.braciamydlarze.pl

1. Niniejsza Polityka Prywatno艣ci okre艣la zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez U偶ytkownik贸w w zwi膮zku z korzystaniem przez nich us艂ug poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest: U Mydlarzy Sp. z o.o. z siedzib膮 w Warszawie KRS 0000845425 NIP 5223184695 REGON 386274540

3. W trosce o bezpiecze艅stwo powierzonych nam danych opracowali艣my wewn臋trzne procedury i zalecenia, kt贸re maj膮 zapobiec udost臋pnieniu danych osobom nieupowa偶nionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodno艣膰 z odpowiednimi aktami prawnymi - ustaw膮 o ochronie danych osobowych, ustaw膮 o 艣wiadczeniu us艂ug drog膮 elektroniczn膮, a tak偶e wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wsp贸lnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane s膮 na podstawie zgody wyra偶anej przez U偶ytkownika oraz w przypadkach, w kt贸rych przepisy prawa upowa偶niaj膮 Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa lub w celu realizacji zawartej pomi臋dzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o u偶ytkownikach i ich zachowaniach w nast臋puj膮cy spos贸b:

  • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  • poprzez gromadzenie plik贸w 鈥渃ookies鈥 [patrz polityka plik贸w 鈥渃ookies鈥漖.

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez u偶ytkownika.

7. dane podane w formularzu s膮 przetwarzane w celu wynikaj膮cym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obs艂ugi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostan膮 sprzedane ani udost臋pnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przys艂uguje wgl膮d osobie fizycznej, kt贸ra je tam umie艣ci艂a. Osoba ta ma r贸wnie偶 praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatno艣ci serwisu, na kt贸re mo偶e wp艂yn膮膰 rozw贸j technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozw贸j naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach b臋dziemy informowa膰 w spos贸b widoczny i zrozumia艂y.

11. W Serwisie mog膮 pojawia膰 si臋 linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe dzia艂aj膮 niezale偶nie od Serwisu i nie s膮 w 偶aden spos贸b nadzorowane przez serwis www.braciamydlarze.pl Strony te mog膮 posiada膰 w艂asne polityki dotycz膮ce prywatno艣ci oraz regulaminy, z kt贸rymi zalecamy si臋 zapozna膰.

W razie w膮tpliwo艣ci co kt贸regokolwiek z zapis贸w niniejszej polityki prywatno艣ci jeste艣my do dyspozycji - nasze dane znale藕膰 mo偶na w zak艂adce - KONTAKT.

Koszyk

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Brakuje Ci 150 z艂 do darmowej dostawy.
No more products available for purchase

Tw贸j koszyk jest pusty