Powered by Smartsupp
This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

Darmowa dostawa do Paczkomatu InPost 馃摝 dla zam贸wie艅 od 150 z艂

Polityki prywatno艣ci

Polityka prywatno艣ci serwisu www.braciamydlarze.pl

1. Niniejsza Polityka Prywatno艣ci okre艣la zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez U偶ytkownik贸w w zwi膮zku z korzystaniem przez nich us艂ug poprzez Serwis.

2. Administratorem danych osobowych zawartych w serwisie jest: U Mydlarzy Sp. z o.o. z siedzib膮 w Warszawie KRS 0000845425 NIP 5223184695 REGON 386274540

3. W trosce o bezpiecze艅stwo powierzonych nam danych opracowali艣my wewn臋trzne procedury i zalecenia, kt贸re maj膮 zapobiec udost臋pnieniu danych osobom nieupowa偶nionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodno艣膰 z odpowiednimi aktami prawnymi - ustaw膮 o ochronie danych osobowych, ustaw膮 o 艣wiadczeniu us艂ug drog膮 elektroniczn膮, a tak偶e wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wsp贸lnotowego.

4. Dane Osobowe przetwarzane s膮 na podstawie zgody wyra偶anej przez U偶ytkownika oraz w przypadkach, w kt贸rych przepisy prawa upowa偶niaj膮 Administratora do przetwarzania danych osobowych na podstawie przepis贸w prawa lub w celu realizacji zawartej pomi臋dzy stronami umowy.

5. Serwis realizuje funkcje pozyskiwania informacji o u偶ytkownikach i ich zachowaniach w nast臋puj膮cy spos贸b:

  • poprzez dobrowolnie wprowadzone w formularzach informacje
  • poprzez gromadzenie plik贸w 鈥渃ookies鈥 [patrz polityka plik贸w 鈥渃ookies鈥漖.

6. Serwis zbiera informacje dobrowolnie podane przez u偶ytkownika.

7. dane podane w formularzu s膮 przetwarzane w celu wynikaj膮cym z funkcji konkretnego formularza np. w celu dokonania procesu obs艂ugi kontaktu informacyjnego

8. Dane osobowe pozostawione w serwisie nie zostan膮 sprzedane ani udost臋pnione osobom trzecim, zgodnie z przepisami Ustawy o ochronie danych osobowych.

9. Do danych zawartych w formularzu przys艂uguje wgl膮d osobie fizycznej, kt贸ra je tam umie艣ci艂a. Osoba ta ma r贸wnie偶 praw do modyfikacji i zaprzestania przetwarzania swoich danych w dowolnym momencie.

10. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany w polityce ochrony prywatno艣ci serwisu, na kt贸re mo偶e wp艂yn膮膰 rozw贸j technologii internetowej, ewentualne zmiany prawa w zakresie ochrony danych osobowych oraz rozw贸j naszego serwisu internetowego. O wszelkich zmianach b臋dziemy informowa膰 w spos贸b widoczny i zrozumia艂y.

11. W Serwisie mog膮 pojawia膰 si臋 linki do innych stron internetowych. Takie strony internetowe dzia艂aj膮 niezale偶nie od Serwisu i nie s膮 w 偶aden spos贸b nadzorowane przez serwis www.braciamydlarze.pl Strony te mog膮 posiada膰 w艂asne polityki dotycz膮ce prywatno艣ci oraz regulaminy, z kt贸rymi zalecamy si臋 zapozna膰.

W razie w膮tpliwo艣ci co kt贸regokolwiek z zapis贸w niniejszej polityki prywatno艣ci jeste艣my do dyspozycji - nasze dane znale藕膰 mo偶na w zak艂adce - KONTAKT.

Koszyk

Congratulations! Your order qualifies for free shipping Brakuje Ci 150 z艂 do darmowej dostawy.
No more products available for purchase

Tw贸j koszyk jest pusty